Se min nya valfilm

Se minUtbult av Solvang NY nya valfilm ”Varför rösta på KD?”: https://www.youtube.com/watch?v=9QPv5rPoBSs&feature=youtu.be

Jag fann i Kristdemokraterna den ideologi som överensstämde bäst med min syn på ett socialt engagemang för människor som lever i utsatta situationer. Ofta får jag frågan: ”Varför ska man rösta på Kristdemokraterna?” Mitt svar är: ”Därför att vi lyfter värderingsfrågorna.”

Det handlar om hur vi mår, att vi har respekt för varandra och varandras egendom. Det handlar om relationer och gemenskap mellan människor. Om etik och en bärande värdegrund för vårt samhälle.

Kristdemokraterna kommer sannolikt inte att få egen majoritet i riksdagen men vi har visat att vi kan samarbeta och i regeringsställning har vi bevisat att vi kan komma långt med goda argument, starkt engagemang och kunskap. Ju större förtroende vi får av väljarna, desto större blir vår styrka och möjligheterna för oss att förverkliga vår politik.

Nu hoppas vi att du vill ge oss ditt förtroende. Rösta på Kristdemokraterna i årets val. Våra värderingar behövs mer än någonsin.

Det är idag fredag 12 september 2014 två dagar kvar till valet. En rysare med oviss upplösning.

Roland Utbult (KD)

Riksdagsledamot

Läs mer på: www.kryssautbult.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: