Nej till partiledare – Ja till PS

Utbult utanför riksdagen 2

Nyheter hämtade ur Dagen 12/2 2015: Står till förfogande för partistyrelsen. Riksdagsledamoten och musikprofilen Roland Utbult har blivit nominerad till partiledare. Säger nej men står till förfogande för PS. 

-För att underlätta nomineringsprocessen vill jag tydliggöra att jag inte kandiderar till partiledare, kommenterar Roland Utbult till Dagen.Han berättar att han blivit nominerad, men siktar inte in sig på den högsta positionen inom partiet.-Men eftersom jag brinner för den kristdemokratiska politiken står jag givetvis till förfogande för partistyrelsen.

Roland Utbult är ett känt namn i frikyrkokretsar, och har gjort flera bra personvalskampanjer som bäddat för hans plats i riksdagen. Han har då och då hitta på det lite oväntade, som att sjunga i riksdagen, eller trycka upp KD-knappar om visionen att nå 12-procent av väljarstödet.

Nomineringstiden till partiledarposten går ut den 25 februari, och flera personer som har blivit nominerade har ännu inte gett sig till känna om de kandiderar eller inte. Av de på förhand tippade favoriterna är det Acko Ankarberg Johansson som öppet trätt fram och tydligt sagt att hon vill leda Kristdemokraterna i framtiden.

Här är länken till Dagen

Ett svar to “Nej till partiledare – Ja till PS”

  1. Hans G Eriksson Says:

    Med Acko Ankarberg blir det ord och inga visor. Samma gäller Ebba Busch Thor. Några debatter med Ebba B T på riksplanet och Roland Utbult kan ta fram 12 procents-knapparna igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: